Header Ads

Header ADS

MESAJ pentru cei care vor INTERZICEREA AVORTULUI


Sunt păreri contra cu privire la familiile care, în loc să conceapă sau să adopte copii, cresc pisici sau/și câini. Sunt păreri contra cu privire la decizia de a avorta. Pentru fiecare situație, vorba aia, ”există o explicație”.
Sâmbătă, 24 martie 2018, în Capitală și în mai multe orașe ale ţării, printre care și Galați, s-a desfășurat ”Marşul pentru viaţă”, eveniment în cadrul căruia s-a militat împotriva avortului și pentru adopții.
Cu această ocazie, era de așteptat să se readucă în discuție interzicerea avorturilor, prin lege, mai multe persoane, printre care și preoți, cerând acest lucru, potrivit mediafax.ro.



”Există o explicație pentru toate”. Și cu privire la cei care cresc un animăluț de companie, și nu un copil. Și cu privire la femeile care fac avort. Explicații cu privire la situațiile respective pe care, nici măcar la suprafață (și mă refer aici la ceea ce ține de materie, și nu de spirit), nu le cunoaștem, dar ne grăbim să judecăm personajele acelor acte.
Pe când ceea ce știm că a condus la situația actuală - a unei natalități scăzute - rămâne neevidențiat. Nesiguranța locului de muncă, împrumuturi, nu mai amintesc de cum sunt tratate mamele de către stat, din punct de vedere pecuniar, iar în privința adopției, câte condiții trebuie să îndeplinești... etc. Și, cel mai important, un nivel de trai scăzut. Însă, bla, bla ar spune cei care susțin că pe vremea (stră-stră)bunicii nu mai erau condițiile de trai de acum (să subliniez, comparativ, cu mult mai bune în prezent) și totuși copiii au crescut... Ce să vezi, asta-i viața! Lumea a ajuns la un alt nivel. Iar părinții sau femeia posibilă mamă singură au mai multe pretenții cu privire la ce condiții de trai și ce vor să le ofere urmașilor.
Așa că, dacă tot sunteți dispuși să ieșiți în stradă "pentru" interzicerea avortului, ar fi bine să aveți astfel de inițiative și "împotriva" situației cu care se confruntă majoritatea familiilor a căror soț și soție au potențial de a deveni părinți (naturali sau prin adopție), "luptând" ca în România să se înregistreze un nivel de trai cu mult mai ridicat decât cel existent la ora actuală.
Poate ar trebui să cereți și introducerea unei legi prin care să fie obligați parlamentarii să facă adopții. Un copil, doi, chiar și o școală de orfani...
Ce mai vreau să spun este faptul că mă uimesc cei care vin cu astfel de cerințe. Parcă s-ar fi născut acum și nu au apucat să afle nimic despre trecut. Avortul a mai fost interzis, dar s-a făcut în continuare...

FOTO și VIDEO de la marșul pentru viață desfășurat în Galați [detalii]

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: