Header Ads

Header ADS

Avertisment FAKE pe Facebook. Adevărul despre BFF-ul care a devenit viral


Un mesaj care îndeamnă utilizatorii Facebook să scrie cuvântul BFF pe rețeaua de socializare amintită a devenit viral pe Fb, dar face furori și pe restul internetului.
Cuvântul BFF - prescurtarea de la Best Friends Forever, adică Cei mai buni prieteni pentru totdeauna - ar fi de folos pentru a testa siguranța conturilor Facebook.


Eu am găsit imaginea aceasta [click aici] în care scrie că Mark Zuckerberg, fondatorul rețelei, ar fi inventat prescurtarea BFF și, ca un utilizator să se asigure că propriul cont este ”în regulă” pe Facebook, este îndemnat să scrie BFF într-un comentariu. Astfel că, dacă cele trei litere apar cu VERDE, contul e OK, cu alte cuvinte este protejat, iar dacă nu apar cu VERDE, trebuie schimbată parola.
Potrivit hoax-slayer.net, introducerea acronimului BFF într-un comentariu pe Facebook nu este o modalitate validă de verificare a securității contului. BFF nu face decât să activeze animația "mâini dansând". Ca să-ți faci o idee despre ce este vorba, vezi imaginea de aici - CLICK. Sau poți încerca bff (cu litere mici sau mari) pe Facebook, să vezi animația 😁

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: