Header Ads

Header ADS

goo.gl a fost ÎNCHIS. Ce alternativă este oferită


Serviciul goo.gl, care oferea celor ce aveau nevoie de link-uri scurte sau de o metodă alternativă de monitorizare a click-urilor o soluție simplă și eficientă, a fost închis, pe 30 martie 2018.



goo.gl va mai fi disponibil până anul viitor doar pentru utilizatorii cu cont Google, a anunțat compania, care a adăugat că serviciul amintit va fi înlocuit cu Firebase Dynamic Links, o tehnologie mai modernă, utilă în special dezvoltatorilor software și integrată în modul de operare al platformelor mobile. goo.gl va fi dezactivat începând cu data de 30 martie 2019.
Utilizatorii cu cont Google care au nevoie de datele pe care le-au înregistrat în goo.gl vor avea posibilitatea să își descarce întregul profil până la data închiderii.
IMPORTANT! Chiar și după dezactivarea serviciului goo.gl, link-urile create anterior vor continua să fie redirecționate către destinația dorită.

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: