Header Ads

Header ADS

Stânga vrea să conducă fără dreapta 😁


Aș putea spune că PSD încearcă să acapareze totul 😁 Până și mașinile cu volan pe dreapta 😆 Cuvântul stânga să fie cel mai mult în mintea și pe buzele românilor... Trecând peste haz, să punctez... necazul (unor șoferi).


Din PSD, se vrea interzicerea mașinilor cu volan pe dreapta, unul dintre motive fiind acela că ”reprezintă un adevărat pericol în trafic” [detalii]. Pentru că cei care conduc o mașină cu volan pe dreapta nu se pot asigura în depășiri. Totodată, se aduce în discuție reflexul, faptul că partea stângă (a șoferului) nu este dezvoltată în ceea ce privește reacția față de componentele de pe lângă volan, precum frâna de mână etc. [...] Dar cine nu se simte în stare, nu se urcă la volanul unei mașini cu volanul pe dreapta, nu? Să mai spun că sunt și stângaci pe planetă?
Din dreapta, se susține contrariul (în privința pericolului invocat) și că este vorba doar despre ”puțin mai multă atenție” a conducătorilor auto atunci când se urcă la volanul unei astfel de mașini.
Dar puțin mai multă atenție nu ar strica nimănui, nici celor care conduc pe stânga, nu?
În plus, cine este inconștient (urcându-se, de exemplu, băut la volan sau devenind pilot de curse imediat ce bagă cheia în contact), așa va fi indiferent pe ce parte a mașinii se află volanul.
VEZI alte argumente contra, foarte bine punctate, la inițiativa de interzicere a mașinilor cu volan pe dreapta [CLICK AICI]

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: