Header Ads

Header ADS

Cu gândul la Zilele Dunării 2018, imagini VIDEO de la parada de anul trecut


Mai e puțin până în iunie 😁 Oare se ține și anul acesta sărbătoarea Zilele Dunării? În 2017, Galaţiul a celebrat Dunărea între 29 iunie şi 2 iulie printr-o serie de evenimente, inclusiv o paradă pe strada Domnească.


Imagini video de la Summer Parade, de la care nu a lipsit drapelul României, defilându-se cu un steag de aproximativ 500 de metri pătrați:


În fiecare an, pe 29 iunie, se aniversează Ziua Internațională a Dunării, manifestări dedicate acestei zile desfășurându-se în toate cele 14 state dunărene, pentru a marca dorinţa acestor ţări de a adopta măsuri şi strategii comune pentru protejarea fluviului european în faţa unor ameninţări diverse, precum fenomenele extreme (secetă sau inundaţii) sau poluări accidentale. Ziua Dunării înseamnă solidaritate între popoarele care împart acest bun comun, în ciuda diferenţelor de culturi şi istorii, având în schimb o dorinţă comună - responsabilitatea de a proteja această resursă preţioasă. Dacă vrei să afli mai multe, CLICK AICI


Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: