Header Ads

Header ADS

Cum socializează autoritățile brăilene cu trecătorii, pe faleză


Mesajul de pe o pancartă plasată pe faleza Dunării din Brăila pare o lecție de dirigenție (chiar cu participare ISU), un sfat părintesc sau un mod de socializare. Iar primele două, în această situație, sunt eliminate, din bios (vorba unui amic), pentru orice vârstă.
Astfel, SCĂLDATUL INTERZIS ÎN LOCURI NEAMENAJATE! lasă loc de continuare a discuției, cu întrebări specifice abordării... de socializare. Știai? După care, bineînțeles, băgatul în seamă: Cum te numești, păpușă? Singurică-singurică? Sau, ca-ntre bărbați. Dacă tot ți-am spus, dai și tu o bere?


SCĂLDATUL INTERZIS ÎN LOCURI NEAMENAJATE! Vorba unora: Să mori tu?! Că pe cine bate gândul să treacă, acolo, cu vederea mesajul, dorind să-și riște viața, să-l văd cum ajunge să atingă apa Dunării... 😁


Mârrrrr... doar nu primește degeaba mâncare.

Pe de altă parte, dacă tot amintesc autoritățile brăilene că scăldatul se face doar în locuri amenajate, unde sunt acestea? Și în special la malul Dunării brăilene? Dacă tot socializăm, poate - când mai trec pe acolo - văd și o listă cu recomandări...
În rest... SCĂLDATUL INTERZIS! Autoritar. Doar de aceea ești autoritate.

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: