Header Ads

Header ADS

În Galați, serviciul de prim-ajutor pentru necuvântătoare este cu program. Dar cum speranța moare ultima...


Trist. În Galați, dacă vrei să ajuți cu un prim-ajutor de specialitate un suflet al nimănui precum un pisic, un cățeluș, o zburătoare sau mai știu eu ce necuvântătoare lăsată pe pământ, ai șanse minime să o faci.


Luând cazul de nedorit când animăluțul este lovit de o mașină sau rănit de un animal mai puternic, fie el și din rasa umană, ai vrea să-i curmi suferința (presupunând poate chiar metoda extremă, a eutanasierii, dacă nu optezi să-l lași în agonie și cu muște care îi dau târcoale). Așa că vei căuta să apelezi un număr de urgență, să ceri ajutorul acelor persoane care știu să o facă. Dar, în Galați, nu prea ai la cine. Sau poate doar se mai întâmplă uneori... (după cum le-or fi și destinele sufletelor implicate, dacă ne luăm după unele teorii spirituale), ca cei care ar putea să dea o mână de ajutor să nu răspundă la telefon sau să-ți spună că programul lor s-a terminat.
Este trist că, în Galați, nu avem încă un serviciu non-stop de prim-ajutor pentru necuvântătoare și care să includă cel puțin o ambulanță.
Dacă este vorba despre un caz care să nu fie după ora 18,30 și ai cu ce transporta necuvântătoarea (eventual cu un taxi, dacă dai peste un șofer inimos) poți încerca la numerele de telefon găsite pe internet.
Dacă necazul vine după ora amintită, mai există o speranță. CABINETUL VETERINAR DR. DAN TĂNASE. De asemenea, datele de contact pot fi găsite pe net.
Dacă mai există un cabinet veterinar cu servicii acordate indiferent de oră (aș putea spune non-stop, în cazurile grave) precum în cel al dr.-lui Dan Tănase, aștept recomandări. Dar, atât timp cât nici 112 nu-l amintește și nici internetul nu-l dă în rezultatul căutărilor, pot crede că nu există.

Într-o zi, poate medicii veterinari din Galați se vor uni (spre binele sufletelor care au nevoie de ei în clipele grele de suferință) și vor ajunge la o înțelegere în vederea implementării unui program comun, prin rotație eventual, astfel încât să existe un serviciu de urgență non-stop și pentru necuvântătoare. Până în momentul în care Galațiul va dispune de un serviciu de urgență - cu sediu și ambulanță - pentru astfel de cazuri. NON-STOP.


Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: