Header Ads

Header ADS

VIDEO | De unde-i moda asta în România? ATENȚIE, este destul de PERICULOASĂ!


Am observat și în alte orașe ale țării ceea ce am văzut în Galați. Pe clădirile vechi cu tendință 2D, sunt niște atenționări adresate trecătorilor. Dar nu știu de ochii cui, deoarece, pentru ochii pietonilor, sunt cam invizibile. Deci, inexistente. Cu alte cuvinte, casele - în continuă degradare - sunt adevărate pericole, nesecurizându-se zona!


ATENȚIE, CADE TENCUIALA! scrie pe coli de hârtie A4 sau, în alte cazuri, pe cartoane cam de aceeași mărime. Plasate și destul de sus. Așa că nici să-ți fure ochii nu-s bune.
Nu mai spun că, în majoritatea cazurilor, oamenii merg uitându-se mai mult pe jos să nu dea în gropi... Ce să mai spui de cei în vârstă, în baston, cu dureri fără șanse de-ndreptare... spre anunțurile de la nivelul frunzelor din copaci.
Cu alte cuvinte, cine se așteaptă ca toată lumea să-și arunce privirea pe clădire? În special copiii și tinerii. Și dacă vezi, cu ce te ajută? Poate nici nu mai apuci să te ferești. Pentru că anunțul de atenționare este plasat pe fațadele clădirilor, și nu înainte de ”intrarea” în zona periculoasă!

Pentru cei pe care-i doare-n fund... ul curții de casele de patrimoniu

Ce să mai amintesc de materialele speciale care acoperă fațada unor astfel de clădiri... fără pretenții de aspect (cu modelul imobilului imprimat)... și/sau de împrejmuirea zonei periculoase...


Un video mai jos, cu detaliul de pe strada Domnească 77 din Galați, zona Parfumul Teilor, 27 august 2018.

Galațiul de odinioară



VEZI mai multe postări cu eticheta Galați

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: