Header Ads

Header ADS

De Centenar, pariu că urmează schimbarea pluralului cuvântului TRICOU? Corect, TRICOAIE. VEZI cine a spus noul cuvânt (VIDEO)


😆 A nu se înțelege că râd de bietul om care, în loc de tricouri, a spus TRICOAIE. Tuturor ne mai scapă câte-o gafă. Sau poate chiar nu cunoaștem anumite chestii, ceea ce-i mai nasol pentru cine este într-o funcție publică și este nevoit să mai facă și declarații de presă. Dar faza asta a fost tareee!!! 😆 Mai ales că se întâmplă pe fundalul unui întreg scandal pe cuvântul muie... țara arzând-o în cuvinte obscene.
Și cum abia ce-am aflat, am zis s-o ”spun” mai departe, poate mai sunt ca mine care nu se numără printre cei care află primii 😁


Cosmin Butuza, secretar de stat în... nici nu mai contează, a declarat într-o conferință, potrivit presei, care a preluat video-ul (de mai jos) făcut public de pressone.ro: ”Avem 100 de ani de la Marea Unire și cred că trebuie să ne mândrim cu acest lucru, să arătăm și străinilor că suntem români, că ne mândrim cu Centenarul. Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre, pe afișele noastre, pe tot ceea ce înseamnă!”.



VEZI mai jos alte postări (inclusiv link-uri publicitare, dacă vrei să le treci cu vederea):



2 comentarii:

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: