Header Ads

Header ADS

REVIN: Nicio zi fără exerciții pentru ochi!


William H. Bates a publicat o lucrare ştiinţifică intitulată Better Eyesight Without Glasses, tradusă în româneşte sub titlul Îmbunătăţirea vederii, fără ochelari.


El a dezvoltat ceea ce a devenit cunoscut sub numele de Metoda Bates pentru o mai bună vedere.
Potrivit lui Bates, ca rezultat al lucrului necorespunzător a celor şase muşchi ale ochiului (anume, unii muşchi se prea relaxează, alţii se prea încordează), apar miopii şi prezbiţii, la alţii încrucişarea, şi aproape la toţi astigmatismul. Ceea ce, în timp, ar putea duce chiar la pierderea vederii.

Exerciții pentru ochi prin Metoda Bates - CLICK AICI pentru detalii


Înainte de a te apuca de orice exerciţii pentru ochi, este bine să ceri opinia unui oftalmolog, pentru a nu risca să îți înrăutăţești posibilele afecţiuni oculare.
Practică exerciţiile după metoda lui Bates regulat. Reuşita depinde de perseverenţă. Relaxează-te cât mai mult cu putinţă în timpul exerciţiilor. Dacă porți ochelari, nu fă exerciţiile Bates cu ei la ochi! Și în cazul lentilelor de contact, se ține cont de acest sfat. Evită să pui prea multă vigoare sau tensiune în aceste exerciţii. Scopul lor este să destindă ochii. Dacă în timpul exerciţiilor de repaus al ochilor vezi pete de culoare sau diverse imagini, va trebui să te relaxezi mai mult.
Clipeşte des timp de 30 de secunde, pentru a uşura umezirea ochilor. Odihneşte-ţi ochii timp de un minut sub palmele făcute căuş. Stai câteva minute în întuneric complet. Cu ochii închişi, mişcă-ţi ochii ca şi cum ai scrie un cuvânt cu ajutorul lor.

Roata tibetană


Roata tibetană (PENTRU FOTO, CLICK AICI) este o diagramă despre care se pretinde că ar fi fost concepută de călugării tibetani cu multe secole în urmă pentru a exersa muşchii oculari. Potrivit unor autori, ea poate fi utilizată pentru antrenarea muşchilor şi a nervilor sistemului optic, corectând problemele de vedere. Cu toate acestea, International Orthoptic Association a afirmat că nu există dovezi ştiinţifice ale eficacităţii acestui tratament. Însă, tu decizi în ce tabără te situezi.
Roata tibetană este recomandată mai ales pentru astigmatism şi atunci când vezi tot felul de “formaţiuni plutitoare” care se deplasează împreună cu privirea. Detalii
Exerciții cu roata tibetană. Detalii
ATENȚIE! Orice decizi să urmezi din cele prezentate aici sunt, bineînțeles, pe propria ta răspundere.

Îmbunătăţirea vederii prin toate mijloacele! CLICK AICI pentru detalii

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: