Header Ads

Header ADS

Așa se-ncălzesc cetățenii în apartamentele fără căldură din Galați


Cam așa se-ncălzesc cetățenii în apartamentele fără căldură din Galați... Important este ca familia să fie cât mai numeroasă, condiție care însă, în ziua de azi, este cam greu de îndeplinit. Și încă o dată gălățenilor li se oferă ocazia să fie uniți, administrații la rând încercând acest lucru de câțiva ani încoace. Poate, de această dată, se va profita de ocazie. De exemplu, s-ar putea face înțelegeri pe scări de bloc între familiile care încă mai sunt la sistemul centralizat de termoficare, înghețat de asemenea, să se îngrămădească, eventual prin rotație, într-unul dintre apartamentele care le aparțin sau în care sunt chiriași (ai Primăriei).

Ce-i drept, dacă mișcam cu toții măcar un deget atunci când sistemul de încălzire centralizat dădea să pice, dar mai era încă viabil, poate Galațiul avea și el alt prezent. Dar, din păcate, după cum se vede în ce situație s-a ajuns astăzi, se poate considera că (și) termoficarea s-a aflat pe mâinile unora interesați doar de binele propriu (și, cel mult, al celor cu care făceau echipă). Sau, la fel de bine, poate fi vorba de incompetență. Ori de indiferență susținută de vorba ”ziua trece, leafa merge”. Dar, mai grav, să nu fie vorba cumva de distrugere cu intenție.
Și cum gălățeanul care supraviețuiește se ocupă doar de asta, neputându-se concentra pe chestii civice, iar cel care trăiește, nu o face și pentru cel de lângă el mai mult de gradul 2, 3 - vom trăi și vom vedea cum ne va afecta neimplicarea. Pe toți.


VEZI mai multe din categoria Haz de necaz sau alte postări pe subiectul termoficării.

(drăgălășeniile se găsesc în Kaufland-ul de la Ultimul Leu)


Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: