Header Ads

Header ADS

În Galați, revoltă la Monumentul Eroilor Revoluției din '89. VIDEO


În Galați, deși au fost doar câțiva oameni care s-au adunat la Monumentul Eroilor Revoluţiei din decembrie 1989 în memoria victimelor, dar și pentru a protesta față de actuala guvernare, încă mai poți spera că flacăra Revoluției nu se va stinge.
Pentru că tot mai mult, în România (mai ales în situații care ar trebui să dea de gândit) fiecare e cu treaba lui.
Cum ar fi horele încinse lângă monument, la Teatrul Dramatic ”Fani Tardini” cu ocazia Festivalului de Datini și Obiceiuri de Crăciun și Anul Nou ”Tudor Pamfile”, care a debutat pe 22 decembrie [detalii] Chiar mă întreb cum de nu s-a putea stabili o altă zi de începere a acestui eveniment cultural... În plus, participanții la festival, probabil neavând spațiu în teatru, stăteau afară. Unde băgau muzică și dans, ca repetiție sau, cel mai probabil, pentru a se încălzi 😁 [ținând cont că erau și mulți copii - citește aici despre această situație de neacceptat]
Așa că distracția de-alături i-a revoltat pe protestatarii din Galați. Vezi în videoul de mai jos cum au reacționat. Și totul pe un fundal de colinde, asigurat în difuzoarele stradale de autoritățile locale.

Fiecare cu treaba lui...


Vezi video și aici [link extern]


  
  
  
  
  
  

VEZI și alte postări cu eticheta Galați

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: