Header Ads

Header ADS

Câteva imagini simpatice din Grădina Zoologică de la Gârboavele. IMPORTANT PENTRU VIZITATORI

Dacă tot am ajuns pe acolo, am zis să postez câteva imagini și detalii despre program, prețul biletelor și alte chestii de care trebuie să ții cont dacă vizitezi Grădina Zoologică Galați.


Sper că ai văzut felina din imagine 😅



...și cine era la urși, de le mânca din porție?


”În această perioadă, Grădina Zoologică Galați vă aşteaptă de miercuri până duminică, între orele 9,00 - 18,00. Ultimul vizitator are acces cu cel puțin 30 minute înainte de ora de închidere. În zilele de luni și marți, grădina zoologică este închisă. În cazul unor evenimente speciale în care accesul publicului este permis şi în zilele de luni sau marți, acest fapt va fi anunţat din timp.”

Alte chestii IMPORTANTE PENTRU VIZITATORI:

PREŢUL BILETELOR este de 6 lei pentru adulţi şi de 1,5 lei pentru copii, elevi, studenţi şi pensionari. Copiii cu vârsta între 0-5 ani și persoanele cu dizabilități (împreună cu maxim 1 însoțitor) beneficiază de intrare gratuită. ATENŢIE: pentru a beneficia de bilete la preţ redus, elevii şi studenţii trebuie să prezinte la intrare carnetul de elev, respectiv legitimaţia de student !

INTRAREA în Grădina Zoologică Galați CU ANIMALE DE COMPANIE, indiferent de specia, talia, vârsta şi temperamentul acestora, NU ESTE PERMISĂ.

INTRAREA în Zoo Galați cu trotinete, biciclete, triciclete (cu şi fără pedale), patine cu rotile, role, skateboarduri, hoverboarduri şi orice alte mijloace de locomoţie de acest gen este STRICT INTERZISĂ. Această măsură este necesară pentru siguranţa utilizatorilor acestor mijloace de locomoţie şi pentru siguranţa celorlalţi vizitatori. SINGURELE EXCEPŢII ADMISE sunt cărucioarele pentru copii şi fotoliile rulante utilizate de persoane cu dizabilităţi.

HRĂNIREA ANIMALELOR din colecţia Grădinii Zoologice Galați cu orice tip de produse alimentare - inclusiv pâine, iarbă, frunze sau alte produse percepute ca inofensive sau chiar benefice pentru animale - ESTE STRICT INTERZISĂ!

PROVOCAREA, iritarea sau stimularea animalelor - prin metode ce includ aruncarea de obiecte în interiorul adăposturilor, lovirea animalelor cu beţe, pietre etc., lovirea gardurilor, zgomote puternice etc. - ESTE STRICT INTERZISĂ!

Din respect pentru ceilalţi vizitatori, vă rugăm să păstraţi curăţenia! Vă rugăm să ţineţi cont de faptul că nu sunteţi singurii care utilizează băncile, aleile de vizitare şi toaletele publice!

Pentru orice alte INFORMAŢII SUPLIMENTARE, vă rugăm să sunaţi la numărul de telefon 0236 411898 de luni până vineri, între orele 08:30 şi 16:00, sau să ne contactați la e-mail: contact@cmsngl.ro. Sursa Facebook, Grădina Zoologică Galați

...și postări de la Zoo din Brăila [link]

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: