Header Ads

Header ADS

Gata cu pusul diacriticelor cuvânt cu cuvânt!

La categoria Eu acum am văzut și-ți spun și ție: diacritice.ai ...și mi se pare suuuper! O corectare automată a diacriticelor în limba română cu ajutorul Inteligenței Artificiale. Până acum, foloseam diacritice.com și diacritice.opa.ro.
Ca și acestea din urmă, diacritice.ai are câteva scăpări, dar oricum citești textul. Însă nu mai stai să faci schimbarea, într-un text cu diacritice, cuvânt cu cuvânt...
Astfel, și cu un timp câștigat, AI Diacritice!


Înainte de-al folosi, să alegi noul editor rich text.


Cum "funcționează" (dacă nu ai aflat deja). Pui textul fără diacritice în spațiul de sub rândul care începe cu săgeata Undo, după care dai click pe Corectează diacriticele, de la finalul rândului. Aștepți o secundă-două (în funcție de mărimea textului) și gata, ai textul cu diacritice.
De reținut, dacă ai un text mai lung, va trebui să-l pui pe bucăți, deoarece numărul semnelor este limitat.
În rest, vezi tu ce mai folosești din ceea ce-ți este pus la dispoziție.

Dacă știi alte posibilități on-line de pus automat diacritice, îmi poți lăsa un mesaj la rubrica pentru comentarii. Să afle cât mai multă lume. Îți mulțumesc anticipat.

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: