Header Ads

Header ADS

Ai parcat ca un bou


...sau poate șoferul, șoferița era la policlinică pentru un control la ochi. Altfel, cum să parchezi acolo?!! Și nu era-n mașină... ori pe lângă ea, ca să spui că dă mașina la o parte dacă apare vreo situație de rampă... sau nu am văzut eu 😁 Dar nici așa, o rampă nu se blochează!!! (Tura asta, nu-i dau numărul...)


Am mai scris despre faptul că rampa de la intrarea în policlinica spitalului de urgență din Galați este mai tot timpul blocată. Revin cu apelul către conducerea policlinicii, să coloreze rampa pentru a fi văzută. Sau să scrie ceva pe ea. Eventual, și să solicite Poliției să pună un indicator cu parcarea interzisă în dreptul acesteia, delimitând spațiul. Iar șoferilor care parchează blocând o rampă le transmit să se întrebe cum ar fi dacă ar avea nevoie de o astfel de cale de acces și nu ar putea-o folosi.



ATENȚIE, ȘOFERI, unde PARCAȚI! Dacă nu, IATĂ ce riscați (detalii). Sau vezi mai multe din categoria Ai parcat ca un bou

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: