Header Ads

Header ADS

Cum are grijă Tancrad de cetățeni, drăgălașu'. Aproape că mi-au dat lacrimile...


...bine, cel mai probabil, de la soare, în combinație cu ”aerul asfaltic” inhalat. Dar câteva lacrimi aș fi vărsat. Pentru omu' respectiv, la cum stătea el lângă lucrarea încă aburindă, cu soarele pe cap și spunea trecătorilor să meargă mai repede ca să nu li se lipească de tălpi chestia dată pe jos (m-aș fi putut lăsa impresionată). Sau câteva lacrimi printre hohote de râs. Râsu'-plânsu'... Cum ajungeau pietonii pe trotuar, și începeau să-și hârșâie picioarele. Iar cine putea să facă echilibristică... își scana  vizual și tălpile.

În plus, cum stătea angajatul Tancrad acolo și dirija chiar și mașinile... Probabil, omul le transmitea-n gând șoferilor să treacă mai repede, dar, în realitate, dădea impresia că-i pe post de polițist de la Circulație. Le făcea semn de liberă trecere când celor de pe Brăilei înainte, când celor de pe Brăilei pe străzile laterale - Textiliștilor și Vrancei.


Mă tot întreb dacă a fost inițiativa persoanei respective (fiind un om mai sufletist, cu gândul și la semenii lui; ori ca măsură de precauție - pentru a nu fi luat pe tălpi prea mult material din lucrare 😎)  ...sau a primit sarcină de serviciu. Că aș vrea să mă laud prin țară, pe-afară cu acest mod de muncă ”made in Galați”...

Foto, din Galați. Trecerea de la Neacșu. În jurul orei 13,00. Mai multe din categoria Haz de necaz

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: