Header Ads

Header ADS

Poți juca la Loto și online

Biletele la loto vor putea fi cumpărate și online, pentru prima dată în istoria Loteriei Române, din aplicația AmParcat. Nu este singura aplicație care va oferi posibilitatea jucătorilor să cumpere on-line bilete Loto. Compania se află în discuții și cu alte platforme pentru integrarea vânzării produselor Loteriei. Însă Loteria Română nu se va rezuma doar la vânzarea biletelor online prin platforme partenere, compania având deja în lucru propria aplicație mobilă.

Românii pot achiziționa din aplicația mobilă AmParcat.ro toate produsele Loteriei Române: biletele la tragerile Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc.

Mai multe detalii, pe digi24.ro

[7 mai 2020] Loteria Română va implementa jocurile loto online

Loteria Română are de gând să-ți aducă norocul acasă. După cum ești informat pe site-ul ei. Așa că, dacă tot #staiacasă, începe să-ți faci piese [VEZI MODELE] ...iar astfel pregătit te vei simți ca-n agențiile Loto, dacă ești mai nostalgic.


Activitatea Loteriei Române - mai precis de comercializare a produselor loteristice, loz, loto, videoloterie si pariuri mutuale - a fost suspendată temporar începând din data de 18 martie 2020, până la o dată ce va fi comunicată ulterior.
Cu alte cuvinte, din acea zi, agențiile loto sunt închise.
Atunci, la aflarea anunțului, primul gând al meu, și cu siguranță a multora care chiar sunt fani ai acestui joc, s-a îndreptat spre online.
Dacă ar fi existat posibilitatea să se joace la Loto pe Internet...
Dar se pare că Loteria Română are gânduri mari. Și de mult timp, doar că ...abia acum, cu această situație creată de #coronavirus, se agită mai tare. Cel mai probabil simțind la buzunar...


Așa că, ”în contextul actualei crize provocată de epidemia de COVID-19, C.N. „Loteria Română” S.A. colaborează cu Autoritatea pentru Digitalizarea României pentru implementarea jocurilor loto online”.
Like! Pentru că așa - un pic aici, câte un pic în alte domenii - simt că mai evoluăm, ca nație, ajungând la un ”next level”.
Revenind și să citez Loteria Română, ”în curând vei avea norocul la un click distanță”!

Iată ce transmite #LoteriaRomână, sau citește COMUNICATUL AICI <--

”C.N. „Loteria Română” S.A. colaborează cu Autoritatea pentru Digitalizarea României pentru implementarea jocurilor loto online”


”În contextul actualei crize provocată de epidemia de COVID-19, cu consecinţe importante asupra întregii economii româneşti, C.N. „Loteria Română” S.A. consideră ca fiind imperios necesară urgentarea implementării jocurilor loto online, proiect care făcea parte din strategia managementului actual al companiei încă dinaintea apariţiei acestei situaţii fără precedent.
În acest sens, C.N. „Loteria Română” S.A. colaborează cu Autoritatea pentru Digitalizarea României pentru implementarea, în cel mai scurt timp posibil, a jocurilor loto online. Autoritatea pentru Digitalizarea României funcționează ca structură cu personalitate juridică în cadrul aparatului de lucru al Guvernului și în coordonarea prim-ministrului.
„Implementarea jocurilor loto online a fost încă de când am preluat mandatul de director general, la începutul lunii ianuarie a acestui an, unul dintre cele mai importante obiective ale managementului actual al companiei. Avem convingerea că introducerea acestei modalităţi de participare la jocurile loto este o facilitate aşteptată de mulţi ani de toţi jucătorii noştri, cărora dorim să le mulţumim pentru fidelitate şi pentru încrederea demonstrată de-a lungul anilor. Trebuie să recunoaştem faptul că, din păcate, s-a întârziat mulți ani, în raport cu nevoile şi asteptările jucătorilor şi ale evoluţiei pieţei de profil, iar lipsa de acţiune şi de luare a unor decizii la momentul potrivit îşi arată acum, mai mult ca oricând, efectele negative. În acest context, am decis urgentarea demersurilor de implementare a jocurilor loto online, începute de managementul companiei încă dinaintea declanşării acestei situaţii de criză. Așa cum am convenit cu reprezentanții Autorității pentru Digitalizarea României, cărora doresc să le  mulţumesc şi pe această cale pentru deschiderea de care au dat dovadă încă de la început, vom implementa aceasta noua modalitate de joc, etapizat, în cel mai scurt timp posibil. În felul acesta Loteria Română va face un pas extrem de important în dezvoltarea sa viitoare.” - a declarat Sebastian-Iacob Moga, director general al Companiei Naţionale „Loteria Română” S.A.
„În ultima perioadă, specialiştii noştri au sprijinit modernizarea prin informatizare/digitalizare a mai multor instituţii publice, contribuind astfel la un salt calitativ al modului în care acestea operează și își desfășoară activitatea. În acest sens, colaborarea pe care o avem cu C.N. <<Loteria Română>> S.A. pentru implementarea etapizata a jocurilor loto online reprezintă un proiect important, având în vedere faptul că este vorba despre una dintre cele mai vechi instituţii româneşti, al cărei principal obiectiv este acela de a contribui la finanţarea obiectivelor de interes naţional. Suntem onoraţi că ne aducem contribuţia la implementarea unui proiect aşteptat de mulţi români, de a cărui reuşită depinde, în bună măsură, redresarea uneia dintre cele mai importante companii naţionale, după această criză pe care o traversează întreaga economie românească. Împreună cu întreaga echipă de specialişti şi colaboratori ai Autorităţii pentru Digitalizarea României, avem convingerea că acest proiect va fi încă o reuşită.” – a declarat Sabin Sărmaş, preşedintele Autorităţii pentru Digitalizarea României.
Biroul Comunicare, Protocol si Secretariat General”

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: