Header Ads

Header ADS

Lucrarea artistică de pe un bloc din Galați care mă cam sperie 😱 Atenție, viziune care te poate afecta emoțional!

Nu vreau să cred că-i vreo premoniție. Și să se adeverească ce spun unii, că orașul Galați se duce la fund, se îneacă ...ceva de genu'. Și că ar trebui să se plece din această urbe cât mai repede.
În imagine, una dintre operele de artă din Țiglina 1, de la A-uri, care încă nu a fost vandalizată prin instalarea vreunui contor de gaze, cu țevile aferente, sau cu vreun aparat de aer condiționat ...ori ”izolată termic” ...dispărută după vreo construcție.
Bine, că arată de parcă ar fi fost (poate chiar a fost) ...descoperită (termic), de teama încadrării la vreo faptă ilegală care se pedepsește cu niște ani de închisoare, lucrarea mă cam sperie. Alea par niște mâini ale unora care se îneacă...
...care, de fapt, ar fi sălcii, în viziunea artistului.


Ansamblul arhitectonic de la A-uri, din Țiglina 1, opera unor renumiți plasticieni care au colaborat cu arhitecții, aproape că nu se mai vede [...]
Este vorba de triada de artiști plastici Virgil Almășanu, Ion Bitzan și Mihai Danu care au realizat ansamblul monumental din zonă: Plante, Soare și pești, Flora, Pomicultura, Păsări, Industrie, Bărci și sălcii, Viticultura, Navigația).

În foto, Bărci și sălcii (Ion Bitzan)

Vezi alte chestii din #Galați

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: