Header Ads

Header ADS

Mâine-poimâine, o să-l taie, că cică-i un copac înclinat

De multe ori m-am întrebat dacă cei care-i plantează, și mă refer la coordonatorii, șefii unor astfel de acțiuni, nu au în plan și verificarea copăceilor puși în pământ? De exemplu, dacă s-au prins (în caz contrar să pună alții), cresc cum trebuie (altfel, să-i îndrepte) etc.
Acum, mi-a atras atenția un copăcel de pe strada Stadionului din Galați. Cel din imagine. Îl mai salvează cineva? [Oficial, zic. Nu să-și ia lumea amendă că trage de copacul public.] Mâine-poimâine, o să-l taie, că cică-i un copac înclinat...


Nu mai spun că s-a înclinat de zici că face mișto - cum am mai scris AICI - de autoritățile care, de fiecare dată cum apare verdele-n oraș (și nu numai), dau dovadă de incompetență. Sau poate-i vorba doar de indiferență [ce ar fi și mai grav.] Când constați, în foarte multe cazuri, că indicatoarele rutiere sunt acoperite de frunze.

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: