Header Ads

Header ADS

Pe pandemie de #coronavirus, vrea careva votare on-line?

Pentru aceste alegeri pe pandemie s-a adus în discuție - pe meleagurile noastre - intenția introducerii votului on-line? S-a cerut introducerea acestuia?!! Pe o astfel de criză, s-a dat măcar un click în vederea începerii implementării unui astfel de sistem? Sau am fost eu plecată-n casă și mi-a scăpat vreo informație în acest sens?

De ce să nu existe și această posibilitate pentru cetățean, de-a alege varianta de a vota la ...distanță - ca măsură de prevenție privind infectarea cu noul coronavirus?

Votul electronic să fie în paralel cu votul tradițional. Cine are posibilitatea ...să voteze de acasă.

Normal că s-ar pune placa, mă rog, mp3-iul binecunoscut că nu este timp pentru o astfel de implementare. Dar se știa, înainte de a se declara pandemie, că anul acesta sunt alegeri locale. De la primele îmbolnăviri în masă, dacă se lua în discuție ...și amânarea alegerilor ...și tot se rezolva-n vreo doi ani. Deci, 2021. Și rămâneam și cu un sistem de votare electronic implementat.

Mai ales (!) pe pandemie de #coronavirus, mai e cineva care vrea să voteze on-line?


Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: