Header Ads

Header ADS

La Cascada Putnei VIDEO

Prin 2019, la Cascada Putnei. Vizita era 2 lei. Cascada Putnei a fost declarată Monument al Naturii în anul 1973, atunci fiind realizate și primele amenajări pentru vizitare. Are circa 80 de metri lungime, iar apa se strânge într-un lac cu adâncimea de aproximativ 12 metri. În prezent, Cascada Putnei este inclusă în Parcul Natural Putna Vrancea.

Cascada Putnei (Săritoarea Putnei) este o arie protejată de interes național ce corespunde categoriei a IV-a IUCN (rezervație naturală, tip geologic și peisagistic), situată în județul Vrancea, pe teritoriul administrativ al comunei Tulnici, în apropierea satului Lepșa [Wikipedia]

Ar trebui să se revină asupra panourilor informative 😎 ...care necesită cel puțin o corectură și modificări. [În cazul în care mai sunt tot cele de atunci.]

Dar și completări ...dacă se dovedește că ceea ce a fost adăugat (cu markerul probabil) este important de știut 😁 Asta dacă nu o fi fost tot mâna celor care au tehnoredactat textul panoului de mai jos, uitând să pună toată informația pe acesta și încercând astfel să se spele.

Alte chestii din aceeași categorie, Haz de necaz


Apoi, site-ul (putnavrancea.ro) recomandat pe o plăcuță pare că astăzi (16 octombrie 2020) nu mai e valabil.


Căutând date despre ...piatra de temelie:

...și acum mai caut să deslușesc ce e scrijelit pe această piatră (excluzând ”notițele” celor dornici să se laude că au trecut pe acolo). Dacă știi tu ce scrie și vrei să dai mai departe informația, o poți lăsa printr-un comentariu. Mulțumiri anticipate!


Cascada Putnei [HARTĂ ACCES]




Ce mai vede un turist (în afară de PET-uri, semințe și scrijelituri) [link]

VIDEO CASCADA PUTNEI

Am găsit pe net, pe jurnaldehoinar.com, o imagine de arhivă:

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: