Header Ads

Header ADS

Dacă ai vreo treabă, pleac-acasă la tine!

De e mică sau e mare (chiar amândouă poate, dacă-i urgent-urgent), când ești singurică, doar așa ai putea să-ți faci treaba la Kauflandul din Galați din cartierul Micro 21. Ca în imaginea de mai jos. Varianta „ocupat”:

NU RECOMAND! Doamne fe', să nu auzim de vreun caz precum cel de la București [detalii] Oricum trebuie să fii cu ochi-n patru și urechile ciulite, dar fără zăvor... PERICOLUL e mai mare 😎

Inițial, a fost eliminată ușa intermediară (cea care împărțea toaleta fetelor în două încăperi, chiuvetele fiind într-una dintre acestea). Am luat-o ca pe-o măsură de precauție în vreme de pandemie. Eliminându-se astfel un factor care ar putea duce la infectare (iar așa nemaiavând pe ce pune mâna să deschizi). Am dat Like!

Dar apoi... nu tu „zăvor” la ușa de la WC!!! Mai exact, la ambele (atâtea fiind la număr), după cum se poate vedea și-n foto. Ăsta, da, mesaj direct 😄 [Altfel, vedeam vreun anunț lipit că ar fi în renovare sau defect. Și înțelegeam 😁 Pe de altă parte, o pot și desființa, dar dacă tot m-au învățat cu nărav... ]

[ACTUALIZARE ianuarie 2021] Și din acel moment, chiar că nu am mai avut nicio treabă pe la ei...

Kaufland, Galați, Micro 21. Am mai trecut o dată să văd dacă-i vreo schimbare, dar cum era totul la fel, n-am mai intrat să cumpăr. Totuși, voi mai trece să verific, că mai vreau să mai cumpăr de la ei.

Până atunci, e Lidl-ul la doi pași, unde ți se măsoară și temperatura, sunt și reprezentanți ai pazei care atrag atenția dacă nu se poartă masca de protecție corespunzător. În plus, este și „veceu” civilizat (!)

[Lidl și Kaufland sunt sub același patronat... ]

Și dacă tot am vorbit de veceuri, iată câteva pe care, cică, merită să le vizitezi măcar odată în viață [+FOTO]

Alte chestii din aceeași categorie, Prin supermarketuri

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: