Header Ads

Header ADS

ACTUALIZARE Ceva drăguț la Școala 29 din Galați


La intrarea în curtea Școlii nr. 29 din Galați, pe gard, au fost puse câteva mesaje de la elevi. Cel mai probabil cu ocazia începerii noului an școlar. Dacă nu o fi fost vorba despre vreo activitate educațională. Eu astăzi am văzut 😁

Pot fi citite mesaje precum „Niciodată să nu te dai bătut când vrei să faci ceva”. Că „succesul este suma unor eforturi mici repetate zi de zi”. „Chiar dacă nu poți, încearcă!”. „Nu te da bătut.” „Ai încredere în tine.” „Ești mai puternic decât crezi!”

...dar și legate de școală.

Cum că, „la școală, e frumos. Nu spune nu”. Sau să fii fericit că a început școala, cu urarea de „bun venit într-un an nou școlar”. Să fii pregătit pentru toate provocările care vor începe. Și să „nu fii stresat! Vei reuși să iei mereu FB!”

Și voi încheia cu mesajul „Ai carte, ai parte”.

Foto-captură video/YouTube

ACTUALIZARE. Am aflat din cotidianul local Viața liberă că a fost vorba despre o activitate educațională cu ocazia Zilei Internaționale a Punctului [detalii]

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: