Header Ads

Header ADS

Poate ministrul Sănătății nu știe. „Vai, mamă, Doamne!” (AUDIO)

Sursa foto, faramogul.ro

Mă refer la cazul, cel puțin de la Galați (pentru că, deocamdată, nu știu dacă mai este întâlnită această situație în vreo altă localitate din România), unde, atunci când chemi ambulanța, ești rugat să mai cauți niște oameni să ajute la căratul bolnavului (!).

Și ce te faci dacă ai în majoritate doar vecini în vârstă, iar cei care sunt mai în putere sunt pe la muncă, plecați cu alte treburi... ?

Oare ministrul Sănătății știe despre această situație?! Sau poate nici conducerea Serviciului de Ambulanță Județean Galați nu are habar...

Mi-l și imaginez pe ministrul Sănătății cum dă fuga prin cartier să caute ajutoare, dacă i s-ar întâmpla lui. Vi-i imaginați pe cei care conduc SAJ Galați că fug ei prin vecini dacă un astfel de caz e în familia lor?

Poți asculta AICI reacția ambulanțierului de la Stația de Ambulanță Județeană Galați când i s-a spus la ce etaj trebuie să fie transportată persoana bolnavă.

-

Iar despre cum este tratat, cel puțin în Spitalul Clinic Județean de Urgență Galați, un om care o viață a plătit asigurări de sănătate, deocamdată doar în linkul din rândurile de mai jos.

Gălățeancă distrusă după o internare la Spitalul Județean Clinic de Urgență Galați.

ATENȚIE, imagine cu impact emoțional!

În memoria mamei, Anicuța Zanet (Neta)  20 octombrie 1946 - 8 septembrie 2022

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: