Header Ads

Header ADS

Cu o APLICAȚIE de mobil poți alege să cumperi cea mai CURATĂ APĂ îmbuteliată



După cum știi, compoziția apei e ceea ce contează. Astfel, este important să fii informat cu privire la conținutul de nitrați.
Nitrații sunt componente chimice și reprezintă forma naturală a azotului găsit în sol. Din cauza folosirii lor în exces în agricultură, nitrații pot ajunge în pânza freatică și astfel în apa pe care o bem. Insipizi, incolori și inodori, nitrații se găsesc în aproape orice apă îmbuteliată de pe piață.
Buni pentru plante, dar nu pentru oameni, odată ingerați, nitrații sunt transformați în nitriți, mult mai toxici decât nitrații.
O cantitate mai mare decât cea permisă poate avea următoarele consecințe: de la probleme gastrice, diaree infecțioasă, urticarie și erupții cutanate până la methemoglobinemie.
Și pentru a face alegerea cea mai... sănătoasă atunci când cumperi apa îmbuteliată, ai la dispoziție aplicația AQUA Scanner. Trebuie doar să o descarci și, când ai nevoie, să scanezi de aproape eticheta oricărei ape îmbuteliate din România și să compari rezultatele!

Sursa foto: Internet

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: