Header Ads

Header ADS

Deschiderea automată într-o nouă fereastră a link-urilor din "blogroll" | REPUBLICAT



Pentru bloggerii cărora informaţiile găsite pe net privind coduri html pentru deschiderea automată într-o nouă fereastră a link-urilor din blogroll nu le-au fost de ajutor, propun o altă variantă:

LISTĂ DE LINKURI ÎN FEREASTRĂ HTML (Configuraţi HTML/JavaScript), linkuri ce le vom face să se deschidă automat într-o filă nouă!
Trebuie doar să urmaţi paşii de mai jos.
Deschidem HTML/JavaScript din Adăugaţi un obiect gadget.
Dăm o denumire link-ului şi o selectăm (în acest caz: Dedication)


Bifăm Creaţi link (vezi săgeata roşie)


după care introducem URL-ul


La forma obţinută


se adaugă target=’_blank’ după ghilimelele de încheiere ale URL-ului (adică sub forma: a href="link-ul dorit" target=’_blank’), ca în imaginea de mai jos:


Marcajul HTML <a>, care defineşte un link, sau mai general o ancoră, are un atribut numit target, care printre altele are valorile _self, respectiv _blank. Primul deschide link-ul în aceeaşi fereastră, al doilea – într-o nouă fereastră.
Foarte important este spaţiul (‘ ‘) dinainte de target=’_blank’ !!! Obţinem forma de mai jos:


Apoi adăugăm alte linkuri dorite.
Putem reveni oricând asupra listei şi să o modificăm.
Pentru a da o imagine mai clară listei de link-uri putem alterna cu câte un link bolduit (sau alegeţi voi o formă de diferenţiere: italic, folosind culori etc.) Selectaţi denumirea şi bolduiţi, urmând indicaţiile din imaginea de mai jos:



Se obţine forma următoare:



Iată FORMA FINALĂ:



Şi asta este tot.
Însă îi rog pe cei care au vreun cod html pentru deschiderea automată într-o nouă fereastră a link-urilor din blogroll, ori vreun link unde există, să mi-l de-a şi mie :D  MULŢUMESC ANTICIPAT! Şi sper să funcţioneze şi în cazul meu...


Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: