Header Ads

Header ADS

ÎNSCRIERILE pentru Semimaratonul Galaţi se fac până pe 21 mai


Semimaratonul Galaţi "Mişcarea antrenează schimbarea!" va avea loc anul acesta în duminica de 28 mai.

Participanţii pot alege una dintre cele opt probe: semimaraton (21 de km), ştafeta formată din trei alergători (3x7 km), fiecare parcurgând câte o tură de traseu, cros (7 km), cursa populară (2 km), cursa copiilor sub 7 ani (350 de metri), proba animalelor de companie, cursa companiilor (2 km) şi cursa populară tematică (noutatea anului acesta, cursa la care alergătorii se costumează).

Taxele de participare sunt următoarele: 75 de lei pentru semimaraton, 50 de lei pentru fiecare membru din echipele de ştafetă, 50 de lei pentru cros şi 30 de lei pentru cursa populară, cursa copiilor, proba animalelor de companie şi cursa companiilor.

Plata taxei de participare se poate face la sediul Fundaţiei Comunitare (Parcul pentru Tehnologia Informaţiei, strada Portului nr. 23, camera 503), prin transfer bancar în contul RO42RNCB0141148143890001, la Daily Pub (partener în organizarea Semimaratonului Galaţi) şi on-line, pe site-ul semimaratongalati.ro.

Dacă vrei să te înscrii online, intri pe site-ul semimaratongalati.ro, dai click pe Aleargă și susține o cauză! la opținea Aleargă, ajungând astfel la un formular din secţiunea Cauze - CLICK AICI.

Înscrierile se fac până pe 21 mai.

Dacă vrei să donezi (și poate nu dorești să alergi), să fii voluntar sau ambasador, ai celelalte opțiuni - CLICK AICI.

Sunt propuse 13 cauze care au nevoie de suţinere. PENTRU MAI MULTE DETALII, CLICK AICI

DETALII despre organizatori - CLICK AICI

Au început ÎNSCRIERILE pentru Semimaratonul Galaţi | Postare 13 aprilie 2017, ora 20,00

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: