Header Ads

Header ADS

AMBUTEIAJ pe banda pentru bicicliști | RESPECTAREA regulilor de circulație și RESPECTUL în TRAFICUL RUTIER gălățean

Cât de cât, în lumea civilizată. Asta este concluzia după modernizarea străzii Tecuci. Adusă la standarde mai ridicate, cu bandă pentru bicicliști, strada rămâne însă pentru unii șoferi neschimbată. ”Apdatarea” regulilor de circulație nefiind principala grijă a acestora, cum ar fi și cazul conducătorului auto din video-ul de mai jos. Sau doar respectul între participanții la trafic lasă de dorit? Hai, poate prind și eu să trec... în lumea civilizată!


VEZI VIDEO. ”Acțiunea”-i de pe la secunda 16, biciclistul din imagine este nevoit să redevină pieton și să treacă și el pe unde poate, deși avea prioritate:

Completare pentru unii cetățeni: Da, suntem tentați să spunem că pistele de biciclete din Galați sunt sub nivelul celor de afară, și mă refer doar la acel afară civilizat, și că nu acoperă orașul, dar de undeva trebuie să pornim și noi. Iar ceea ce se întâmplă în Galați este un pas înainte. Doar că civilizația din noi nu prea dă pe... afară.

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: