Header Ads

Header ADS

Steagul de la Dunăre, în continuare, flutură în stilul șnur


Astăzi, 2 februarie 2018, steagul de pe faleza inferioară din Galați, în continuare, flutură în stilul șnur...
Postare 25 ianuarie 2018Steagul de pe Faleza inferioară din Galați scoate din nou în evidență incompetența autorităților locale. De cel puțin o jumătate de an, steagul de pe Faleza inferioară a Galațiului le dă bătăi de cap autorităților locale (vezi mai jos exemple).
Ba rupt, în franjuri, fie desprins, nu se poate rezolva această problemă, ca steagul să reziste până... se decolorează fără să fie schimbat.


Joi, 25 ianuarie 2018, steagul arăta ca în imagine. La nici trei luni de la ultima înlocuire.
Dacă un biet steag scoate în evidență incompetența autorităților gălățene, ce să mai avem pretenții la rezolvarea unor probleme grele, precum situația străzilor, iluminatul public, termoficarea orașului...
Dacă nu se poate, mai bine renunțați. Cu alte cuvinte, nu mai puneți steag în acel loc 😜


LIBER LA PRONOSTICURI. Cât timp va trece până la VANDALIZAREA proaspătului monument de la Stirex?


VEZI mai multe postări cu eticheta Galați [...]


UPDATE | Steagul de pe faleză a fost înlocuit. FRUMOS!


17 noiembrie 2017 | Steagul a fost înlocuit, după cum se poate vedea și din imaginea de mai sus.
UPDATE, 13 octombrie. Steagul de pe faleză este din nou rupt!! | Încă o dată, celebra vorbă "nimic nu mai e ca altădată" rămâne actuală. Nu a trecut mult de când a fost înlocuit steagul de pe Faleză (vezi detalii mai jos) și iar s-a rupt!! Cel puțin o întrebare care se poate pune: Din ce sunt făcute, de cedează așa ușor?
Se actualizează...

Imagine din aprilie:


Străinii, AVERTIZAȚI de steagul de pe Faleza gălățeană

UPDATE, vineri, 28 aprilie. Steagul rupt a fost înlocuit. FRUMOS!


Postare, joi, 27 aprilie. Pe Facebook, se solicită schimbarea steagului aflat pe Faleza Inferioară din Galați. Motivul, foarte vizibil din imagine.
”Știu că sînt probleme mult mai mari de rezolvat în Galați. Oare pot/ putem face ceva ca să nu mai umblăm cu tricoloru' în zdrențe pe faleză? (...)”, a scris Simona Toma pe pagina personală de pe reţeaua de socializare de care am amintit.
Autoarea foto precizează că drapelul stă, aș adăuga eu în așa hal, de trei zile. Ceea ce, după data postării, pot spune că astăzi, 27 aprilie, se face a patra zi. Dar cine știe de când stă așa, probabil de la vijelia de joia trecută...
Și când mă gândesc că mai trec prin zonă vaporașe cu turiști străini spre Brăila... Măcar știu și ei cam în ce situație sunt gălățenii.
Ca să facem HAZ DE NECAZ, iată câteva comentarii ale internauților, pe acest subiect: ”Pleacă roșul la ruși”, ”Să fie un semn? Rămânem orașul (roșu - precizez eu pentru cine mai e care nu știe) fără roșu?” sau ”Intemperiile dușmănoase și lipsite de patriotism” 😆
Sursa foto: Facebook, Simona Toma

Un comentariu:

  1. Sincer, fara a lucra in administratie sau fara sa fiu politician, intre cateva sute de copaci doborati si un drapel rupt... cred ca pricipala problema este de a rezolva copacii. Cei de la gospodarie urbana nu au timp de asa ceva. De asemenea sesizarile nu se fac pe facebook sau bloguri, ci la primarie.
    Sunt sigur ca primaria nu are un angajat special care sa umble pe strazi doar sa indentifice nereguli sau sa stea pe facebook sa vada ce posteaza lumea... nu de alta, dar nu poti sa ai toti galatenii in lista de prieteni...

    RăspundețiȘtergere

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: