Header Ads

Header ADS

Primăria Galați face REFERENDUM privind TERMOFICAREA, pe scări de bloc


Ai pe ușa blocului? ”Pentru” sistem centralizat sau individual de termoficare. Iar unii vor fi nevoiți să-și asigure din surse proprii sisteme individuale de încălzire


Detaliu din Galați. DA sau NU. Program de reabilitare a sistemului local de termoficare privind noua strategie energetică a municipiului Galați. Iată ce are la bază implementarea acestui proiect. ”Grija autorității publice locale de a asigura alimentarea cu energie termică în vederea încălzirii și pierderile mari generate în sistem individual de încălzire ce au împiedicat dezvoltarea orașului.”
Cu DA, ”locatarii sunt incluși în zona microunitară și nu vor mai putea solicita ajutorul financiar acordat de Primăria Municipiului Galați în vederea achiziționării unui sistem alternativ celui centralizat de producere a apei calde și căldurii”.
Cu NU, ”locatarii care îndeplinesc condițiile pot solicita ajutorul financiar acordat de Primăria Municipiului Galați în vederea achiziționării unui sistem alternativ celui centralizat de producerer a apei calde și căldurii, restul locatarilor urmând să-și asigure din surse proprii sisteme individuale de încălzire”.
Rezultatul votului locatarilor (asociației de proprietari care face parte din acest program) de a rămâne sau nu branșați la noul sistem centralizat de încălzire trebuie transmis Primăriei Galați până la data de 22 mai 2018.

VEZI mai multe DETALII din Galați - CLICK AICI

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: