Header Ads

Header ADS

Hunters de Galați, fără ”cohones”


Hunters. O pagină creată pe rețeaua de socializare Facebook. Cineva care s-a pus pe criticat. Deocamdată, mai mult ziariștii gălățeni sunt luați în tolbă. Nu mai spun despre faptul că, pe această pagină, se promovează ce comentează unii, tot sub forma anonimatului, cu privire la autorii textelor de pe diferite site-uri. Măcar de n-ar face-o cum le vine la... mână. Și, adesea, nici nu sunt prezentate argumente care să le susțină afirmațiile. Iar, uneori, arătând chiar că sunt neinformați.
Ce vreau să subliniez este faptul că, dacă te apuci de-o astfel de activitate, ai curaj și asumă-ți-o. Cu nume, prenume. Și reale.
Altfel pari doar o persoană frustrată (având în vedere că mai folosești și un limbaj care lasă de dorit la adresa celor pe care îi iei în colimator) și mai ales FĂRĂ CURAJ.

Sau poate sunt mai multe persoane, ținând cont de s-ul de la final 😉

Hai, ieși(ți) din boscheți, Hunters!


Pagina Hunters o poți accesa dând CLICK AICI.

Link-uri care ar putea să-ți placă. Indicatoare amuzante care ne atenţionează cum se munceşte în România [...] Degradarea Pasajului Dunărea din Galați văzută doar dintr-un unghi [...] De asta pungile trebuie să fie... verzi [...]

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: