Header Ads

Header ADS

Cum deschizi o imagine dintr-o postare sau galerie foto la dimensiunea reală | TUTORIAL


Iată cum poți deschide o imagine dintr-o postare la dimensiunea reală. Dai click dreapta pe imaginea dorită și alegi Open image in new tab. Dacă imaginea este de dimensiuni mari, apare și o lupă...
O altă cale de a deschide o imagine dintr-o postare la dimensiunea reală. Dai click stânga pe poză, cu alte cuvinte - o deschizi, apoi dai click dreapta și urmezi pașii de mai sus (dacă îți va fi permis).
În unele situații, pe lângă opțiunea Open image in new tab mai ai și Open link a new tab. De asemenea, poți deschide imaginea într-o nouă fereastră, cu Open link a new window.
Dacă vrei să descarci o imagine, dai click pe Save image as... La dimensiunea reală, în unele cazuri, doar după ce faci pașii anteriori.


Dacă accesezi blogul de pe telefonul mobil. În anumite cazuri, imaginile nu pot fi mărite. Dar, dacă ții apăsat pe imagine până apare o fereastră cu opțiuni, alege dintre acestea fie Deschide în file nouă, fie Vezi imagine în filă nouă (sau o altă indicație asemănătoare). După care apasă butonul (pătrățelul din dreapta sus a mobilului) care îți arată câte ferestre sunt deschise în browser și, după ce vor fi desfășurate ferestrele deschise, caut-o pe cea cu imaginea.



Iată cum poți deschide o imagine dintr-o galerie la dimensiunea reală. Și în acest caz, dai click dreapta pe poză și alegi Open image in new tab. Și în acest caz, dacă imaginea este de dimensiuni mari, apare lupa.



Uneori, dacă deschizi o imagine dintr-o galerie foto, nu o mai poți descărca. Iar dacă o salvezi din preview, este mică. Astfel, dai click dreapta pe poză și alegi Open image in new tab. Și în acest caz, dacă imaginea este de dimensiuni mari, apare lupa. Dacă vrei să descarci poza la dimensiunea reală, o poți downloada și fără să o mărești, în prealabil, cu lupa.

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: