Header Ads

Header ADS

Bănci vopsite pe Cod galben. De ploaie. Se întâmplă în Galați


Încă o dată, cei care se ocupă cu păstrarea orașului Galați cât mai frumos și curat dau dovadă că muncesc doar să bifeze un grafic al activităților de serviciu. Fie că ninge, fie că plouă - nu se corelează lucrările programate cu vremea.


Precum situația bine-cunoscută în Galați de se udă floricelele din ghivecele stradale când afară plouă cu găleata, așa se mai bifează o acțiune pe teren cu zel pionieresc.
Astăzi, în plin cod galben de ploi și instabilitate atmosferică, în Grădina Publică sunt BĂNCI PROASPĂT VOPSITE...
Înțeleg faptul că, uneori, atenționările meteorologilor nu sunt la nivelul așteptărilor, dar... nu se știe niciodată. Chiar intrau zilele în sac? Sau nu ar mai fi fost zile doar cu soarele pe cer, și chiar cât mămăliga? Sau se strica vopseaua?


Timp de două zile, începând de luni, 23 iulie 2018, Galațiul este sub Cod Galben de ploi și instabilitate atmosferică accentuată [detalii]

Background. Când am văzut prima bancă pe care era hârtia ”vopsit proaspăt”, am crezut că cineva a făcut o glumă. Imediat, am zis că o fi o tactică de a ține banca neocupată 😁 Dar am trecut imediat peste aceste gânduri cu ajutorul mirosului de vopsea.

Alte link-uri: Strada Eroilor din Galați a fost redenumită. Găsește diferențaCine mai face mișto de autoritățile gălățene 😆 - Un graffiti MUIE PSD cât de repede ar fi șters de pe un perete din centrul Galațiului? - Cu steagul peste oglinda rutieră stradală. Autoritățile gălățene, indecise: patriotism sau siguranța cetățenilor? Atenție, dacă ajungi în Galați! Sensul giratoriu invizibil - VEZI alte postări din categoria Haz de necaz

...și mai multe postări cu eticheta Galați

Un comentariu:

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: