Header Ads

Header ADS

INVITAȚIE la Skirt Bike. Anul acesta, în Galați, frumusețe Retro Chic pe două roți


Skirt Bike, în Galați, la o nouă ediție, duminică, 5 august, începând cu ora 17,00. Startul se dă de pe platoul din fața Sălii Sportului. Ruta parcursă va fi strada Brăilei - str. Domnească - Grădina Publică. Organizatorii au anunțat că, la finalul plimbării, va avea loc o tombolă cu premii, fiind pregătite și alte surprize.
Premiul principal al tombolei este o bicicletă Pegas.
La sosire, va exista și o urnă de donaţii pentru femeile abuzate şi copiii defavorizaţi din cadrul Fundaţiei Familia. Banii strânşi din donaţii vor fi redirecţionaţi integral către această fundație.
Tema de anul acesta este Retro Chic, inspirată de tendința anilor 1950-1960, perioadă în care mersul pe bicicletă a cunoscut o popularitate remarcabilă și în rândul femeilor.
ÎNSCRIERE și mai multe detalii despre cea de-a treia ediție SkirtBike Galaţi - CLICK AICI
VEZI imagini foto și video de la SkirtBike 2017


Seria evenimentelor Skirt Bike, începută la Bucureşti în urmă cu 9 ani, s-a extins treptat în mai toate colţurile ţării, la Bacău, Miercurea Ciuc, Cluj, Hunedoara, Suceava, Botoşani, Arad, Deva, Constanţa, Baia Mare, iar alte oraşe se pregătesc la rândul lor să demareze pe plan local acest proiect. IATĂ când s-a dat startul în Galați [...]

Detaliu foto din Galați, septembrie 2017

VEZI mai jos alte postări (inclusiv link-uri publicitare, dacă vrei să le treci cu vederea):


Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: