Header Ads

Header ADS

Jandarme, dacă te legai de MOBILUL MEU (!!!)...


Pentru început, imaginea. Să-ți faci o idee cât de mult țin la telefoanele mele mobile 😁 Unul - cumpărat în rate la prețuri ca la români, altul - pe inventar. Îți explici acum atașamentul, nu? 😎

După 10 august 2018. Din imaginile în care se vede clar modul agresiv în care au acționat unii jandarmi, m-au revoltat și fazele când cei care făceau poze sau filmau cu telefoanele mobile erau deposedați de acele BUNURI.
BUNURI PERSONALE sau LUATE PE INVENTAR!
Și în ce stil!
De exemplu, cazul unui tânăr imobilizat care era întins pe planetă de către jandarmi, iar unul dintre aceștia-i dă cu piciorul în mobil, pentru a-i studia cel mai probabil viteza de frecare a celularului față de un corp în mișcare de rotație din Univers.
Frate! Dar ce spun eu frate. Din acel moment, dacă te purtai așa cu mobilul meu (!!!) sau cu cel de la muncă, nu mai erai neam (de țară) cu mine...
Cum să te porți ca un huligan, când tu porți o uniformă?!! Poate tânărul acela și-a cumpărat cu mari sacrificii telefonul mobil, poate în rate, poate încă mai plătește la el! A, sau poate tu nu ai griji de-astea, pecuniare, pe pământ românesc.
Cum ar fi să deposedez un jandarm de stația din dotare, de exemplu, și s-o arunc în boscheți? Bine, există riscul să-i dau în cap vreunui polițist de la rutieră...

👉CITEȘTE MAI MULTE DIN CATEGORIA HAZ DE NECAZ


👉Se solicită accesul la înregistrarea tuturor convorbirilor din stațiile de emisie-recepție din după-amiaza, seara și noapte de 10 august spre 11!

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: