Header Ads

Header ADS

Viața pe Facebook. După ce i-a fost șters un comentariu, Detalii Depixelate are accesul blocat de Apă Canal Galați la pagina Fb a societății


Încă o dată, imaginea societății Apă Canal (*) a fost pătată chiar de angajați/colaboratori ai săi. De această dată, probabil doar unul la număr. Nu ca în cazul prezentat în postarea ”Apă Canal ne pregătește pentru vreo fugă din oraș?!! Nici nu știi când o ia Galațiul la vale...”.

Într-una din zilele trecute, după ce am primit informația că nu ar fi apă în cartierul Aviației Micro 38, am zis să văd ce spune sursa (operatorul regional al serviciilor publice de alimentare cu apă și canalizare din județul Galați), punând o întrebare pe Facebook, la secțiunea dedicată comentariilor. ”Nu este apă-n Aviației Micro 38, știți ceva?”. Drept ...răspuns, întrebarea a fost ștearsă, iar contului Detalii Depixelate i s-a blocat posibilitatea de a mai transmite vreun mesaj societății Apă Canal Galați.

Vezi imaginea de mai jos, prin comparație, inițial existând posibilitatea comutării diferitelor conturi și ulterior, după blocare, lipsa iconiței prin care un utilizator Fb cu mai multe conturi/pagini are posibilitatea, deci libertatea (!), de a alege sub ce denumire/entitate vrea să se exprime. (Bine, că Google încă mai are indexarea cu accesul blogului Detalii Depixelate... este altă discuție.)


Ca o completare, am transmis aceeași întrebare și de pe contul personal. Niciun răspuns. Dar măcar nu am fost blocată.


Până când Detalii Depixelate va avea accesul blocat la pagina de Facebook a societății Apă Canal, neavând posibilitatea de a lăsa comentarii sau a transmite mesaje, voi considera că acțiunea persoanei care administrează pagina Apă Canal Galați sau o edita în acel moment, nu este din greșeală.

Cum sar la bătaie un șef și angajați ai Apă Canal, prinși că lucrează a enșpea oară în același loc [detalii Alternativa]


[În imaginea de deschidere, comentariul blogului Detalii Depixelate la postare Apă Canal Galați înainte de a fi șters]

(*) Apă Canal SA Galați - operatorul regional al serviciilor publice de alimentare cu apă și canalizare din județul Galați

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: