Header Ads

Header ADS

Să vedem câţi locuitori ai oraşului european Galaţi nu vor deschide ferestrele în acest sezon rece, nici măcar o dată, ca să nu ”intre frigul” în casă...

Da. Să vedem câţi locuitori ai oraşului european Galaţi nu vor deschide geamurile în acest sezon rece, nici măcar o dată, ca să nu ”intre frigul”...

Dar vorba aia... pe cine interesează. Doar ”suntem cu toţii o comunitate de vise sfărâmate în mii de rate (*)”. Așa că, cine a putut să-și asigure căldura în locuință ...a putut (restul, Dumnezeu cu mila) și chiar dacă ar vrea să se mai întrebe de cum o fi situația altora, nu ar mai avea timp, având mintea ocupată cu tot felul de probleme cotidiene. Şi-a mai venit și pandemia de coronavirus. O-o!

Ce să-ți mai pui întrebări precum cine a permis și de ce să se ajungă într-o astfel de situație, de ce nu s-a creat un alt sistem de termoficare centralizat (chiar dacă era unul împărțit în centrale de cartier) în paralel cu cel care se ducea la vale.

Ce să mai ceri să fie găsiți vinovații aducerii sistemului de termoficare centralizat pe butuci?

(*) La Radio, Vama Veche

De ce ar câștiga Primăria Galați un proces pe termoficare

Așa se vor încălzi cetățenii în apartamentele fără căldură din Galați. Dar, și în acest caz, doar cine poate...

VEZI alte chestii din aceeași categorie, Haz de necaz

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: