Header Ads

Header ADS

Vine cisterna!

Din viața de zi cu zi ...a orașului Galați. Anunț privind programul de distribuire a apei potabile cu cisterna.

Nu este nimic revoltător în a aduce lichidul vital unor locuitori în acest mod, dacă nu ar fi vorba despre o urbe plasată între ape, nu în deșert!

Iar subiectul datornici nu poate fi adus în discuție. Că va trebui să căutăm vinovații ...din rândul autorităților. Pentru că nu se ajunge într-o astfel de situație fără știrea celor care conduc administrația locală.



Căminele groazei – locul unde se moare în frig și mizerie. Cazul căminiştilor de la Metalurgic este edificator, la scară mică, pentru ceea ce se întâmplă la nivelul întregului Galaţi. Utilităţile, umflate la preţ, distribuite cu pierderi şi contorizate discreţionar, ajung un lux pentru cetăţenii de rând. Penalităţile sunt multiplicate şi speculate de intermediari. Locatari bine-intenţionaţi devin rău-platnici indezirabili. Apoi, sunt constrânşi la condiţii primitive şi renunţă în final la spaţiile deţinute. Primăria este actualul proprietar al căminelor Liceului Industrial nr. 3 Metalurgic, actualmente Colegiul Tehnic „Aurel Vlaicu”  [detalii]

CITEȘTE ȘI: Ce-i cu atâta APĂ IROSITĂ?!! Autorități gălățene, mai spălați-vă pe ochi! Sau aveți și voi APĂ de la CISTERNĂ?

De unde să mai fie și apă pentru flori?...

Un alt mesaj care anunță aducerea apei, de această dată din căminul F, de vizavi de căminele Aurel Vlaicu, peste strada 1 Decembrie 1918:

Alte detalii Din viața de zi cu zi

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: