Header Ads

Header ADS

Cum postezi pe Instagram de pe calculator sau laptop [ACTUALIZARE]


Pentru a posta pe Instagram de pe calculator sau laptop folosești combinația de taste Ctrl+Shift+I. Sau faci click-dreapta oriunde pe pagină și apoi selectezi Inspectare (Inspectare element în Firefox) din lista de opțiuni. (Asta după ce ai deschis rețeaua de socializare amintită și te-ai conectat la contul tău.)

Astfel se activează fereastra DevTools (pe care o poți face să se deschidă și separat, de la cele „3 puncte”, Customize and control). După care, se bifează, din bara de elemente, varianta de mobil.

Apoi, dai Refresh (Ctrl+R sau F5) paginii de Instagram. Și o să apară butonul „plus” pentru încărcat poze.

Această metodă mi s-a părut OK, așa că nu am mai căutat altele pe internet 😁

[17 iulie 2019]

*

ACTUALIZARE 25 iunie 2021. Instagram a anunțat că va avea, în viitorul apropiat, o funcție de postare și pe desktop, similară cu cea de pe telefoane. Aceasta fiind deja în teste. Funcția le va permite celor care accesează platforma socială de pe PC-uri, laptopuri, să posteze imagini și filmări prin intermediul browser-elor web. Deocamdată, nu se știe când va fi lansată funcția de postare pe Instagram de pe desktop [detalii]

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: