Header Ads

Header ADS

Nu-i mai stricați imaginea lui Dumnezeu!


Să nu-ți fie frică de Dumnezeu. Niciodată! Că te va pedepsi, dacă faci vreun rău. Cu alte cuvinte, dacă încalci poruncile... Dumnezeu este prea înălțător pentru a recurge la astfel de metode... educative.


Doar tu îți faci rău. Dacă decizi să nu trăiești într-o legătură frumoasă cu ceilalți. Și, bineînțeles, tu vei fi nevoit să plătești pentru tot ceea ce faci. Așa că, doar tu vei fi cel care te pedepsești 😜


De ce am scris aceste rânduri? Pentru că îmi deranjează interiorul vorbele SĂ ÎȚI FIE FRICĂ DE DUMNEZEU sau DOAR DE DUMNEZEU MI-E FRICĂ. Mai ales când le aud spuse de preoți și de profesori de credință. Precum părinții incapabili să gestioneze o situație în familie cum ar fi cea a copilului neascultător, speriindu-l cu... BAU-BAU.
Putem lua exemplul ateilor. Fără Dumnezeu, dar în același Univers - care există pe aceleași reguli de echilibru. Nimic, bine sau rău, nu rămâne NEPLĂTIT.
Cu alte cuvinte, după faptă... și răsplată. Cu sau fără Dumnezeu. Sună logic. Așa că nu-i mai stricați imaginea lui Dumnezeu!

Caricatură publicată în Viața liberă. VEZI MAI MULTE

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: