Header Ads

Header ADS

De ce ai parca așa?


Care să fie motivul care să te determine să parchezi precum în imagine? Cunosc șoferi care nu ar face așa ceva nici dacă ar sta în mașină cât staționează. Nu mai spun să plece să-și vadă de treabă... precum persoana care a venit la volanul mașinii din imagine aproape la jumătate de oră din momentul în care am văzut noi, pentru că eram mai mulți 😁, mașina parcată așa, exemplar... Dar cine știe de când era autoturismul acolo...
Aștept șoferul să-mi spună care a fost motivul, să-l spun și eu mai departe, poate va fi de ajutor și altora. Dar să nu ”aud” scuza că nu erau locuri de parcare libere, se găsea unul în parcarea de vizavi sau în parcarea de la Sala Sporturilor, la câțiva metri, ce-i drept, de mers pe jos. Sau poate, tot neregulamentar (cum a procedat în cazul de față) 😜, dar mai blat, nu așa ca o balegă-n drum.

Acum, prefer să nu dau numărul de înmatriculare al mașinii (pe față, cum ar spune un amic). Și nici fața omului. Cred că orice persoană are dreptul la o șansă de îndreptare.
Detaliu din Galați, strada Stadionului, 13 iulie 2018



Iată cum se mai parchează și ce riști dacă parchezi așa 😝

VEZI mai multe postări cu eticheta Galați - CLICK AICI

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: