Header Ads

Header ADS

(ACTUAZARE Galațiul are tramvai pe la Spicu... ) Așa se întâmplă când lipești cu pastă de dinți

ACTUALIZARE. Vezi mai jos

*

(12 septembrie 2021) Galațiul are tramvai pe la Spicu... potrivit unui indicator plasat în zona respectivă. Dar te prinzi tu, dacă ești atent. Și ar cam trebui să fii dacă nu ești din Galați.

Sursa foto, faramogul.ro

Altfel spus: Primăria Galați îi păcălește pe gălățeni să aștepte tramvaiul la Spicu, o zonă unde nu există linii de tramvai. În aceeași situație se pot afla și cei care nu sunt din Galați. Și nici nu sunt prea atenți, ca să observe că, acolo, este doar indicator auto... Plus că cineva se pare că a încercat să atragă atenția (cu acea pastă albă?).

Incompetența administrației Pucheanu atinge cote maxime...

*

ACTUALIZARE. Indicator rutier ad-hoc. Sau sărăcie (mai bine zis)

(13 septembrie 2021) Așa se întâmplă când lipești cu ...pastă de dinți 😁 Cu alte cuvinte, x-ul alb de pe indicatorul rutier nu este atenționarea vreunui binevoitor.

Data viitoare, poate se încearcă, pentru mai multă economie, cu scuipat.

Sărăcie... Oare?

În zonă, pot fi văzute indicatoare precum cel de mai jos. Mă întreb dacă-s legale (în cazul în care știi, poate-mi lași un mesaj la Comentarii).

Alte chestii din aceeași categorie, Haz de necaz

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: