Header Ads

Header ADS

PERICOLUL din centrul Galațiului


Membri ai comunității RO100 Curățăm Galațiul au organizat sâmbătă, 2 iunie 2018, o acțiune prin care au atras atenția asupra pericolului la care se expun cei care trec prin pasajul subteran din centrul orașului. Participanții le-au înmânat cetățenilor materiale informative și căști de protecție pe durata trecerii prin Pasajul Groazei, după cum a fost denumit Pasajul Dunărea în cadrul acțiunii.
Totodată, prin această inițiativă, organizatorii au dorit să tragă un semnal de alarmă cu privire la felul în care autoritățile locale tratează subiectul pasajului subteran.
”Atenție! Poate cădea tencuiala”, ”Ești sigur că vrei să intri? Protejează-te!”, ”Obiectiv uitat de autorități”, ”Intrați în pasaj pe răspunderea dumneavoastră, nu a Primăriei!”, ”Aici nu sunt banii dumneavoastră!”, ”Visăm la tunel pe sub Dunăre, dar ne cade în cap pasajul”... au fost mesaje transmise de organizatori trecătorilor.
Acțiunea a durat vreo jumătate de oră, de pe la 12 și.



În prezent, Primăria Galați încearcă să găsească o firmă dispusă să repare Pasajul Dunărea [detalii], dar gălățenii îngrijorați se întreabă de ce, până atunci, autoritățile nu închid pasajul.
Iar „la cum arată Galațiul, ar trebui să li se dea cetățenilor câte o cască de protecție!” [detalii, foto și video]

VEZI AICI de ce autoritățile nu închid Pasajul Dunărea 😜




Nu poți mări o imagine on-line pe telefonul mobil? Uite cum procedezi - CLICK AICI

Cum salvezi pozele de pe Facebook la dimensiuni mari. Detaliul care face diferența [...]


         

Niciun comentariu

Mesajele care conțin cuvinte obscene, atacuri la persoană, trivialități, jigniri, amenințări, cât și cele vulgare, xenofobe sau rasiste - deoarece încalcă legea - vor fi moderate.

Un produs Blogger.

POȚI SUSȚINE PROIECTUL DETALII DEPIXELATE: